Velkommen til Det Glade Vanvid i Randers På toppen af Østervold i midten af Randers, ligger Det Glade Vanvid. Kun et stenkast fra Randers gågade og med et kig ned mod den flotte allé og den ikoniske "Jydske Hingst" på Østervold. Vores restaurant i Randers er DGV nummer 2, altså den første afstikker fra Aarhus, som dermed har været med til at starte DGV-rejsen for mange af vores dygtige medarbejdere. 


Restauranten byder både på langstrakte borde til festlige anledninger, og de mere intime afgrænsede bokse ud mod gaden, hvor det er oplagt at nyde aftenen i et mindre selskab. Vores team i Randers har udklækket mange talenter til de nye DGV-afdelinger, på grund af deres høje tempo og sans for detaljen. Måske bliver det næste talent dig?


Kom med ombord på holdet! 

Se vores ledige stillinger på Østervold 

 Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer til vores restaurant på Østervold. 

Læs mere om vores ledige stillinger herunder, eller send os en uopfordret ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kokkeelev til vores restaurant i Randers

Send din ansøgning her

Køkkenchef til vores restaurant i Randers

Send din ansøgning her

Kok/Souschef til vores restaurant i Randers

Send din ansøgning her

Uopfordret ansøgning

Send din ansøgning her

Brødrene Koch 

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?