Kom med ombord

I Det Glade Vanvid har vi altid vores gæsters bedste for øje. 

Samtidig skaber vi en arbejdsplads med store ambitioner og højt til loftet.

En del af fællesskabet


I Det Glade Vanvid er man en del af et stærkt fællesskab. Du har et tæt samarbejde med dine kollegaer i restauranten, men også på tværs af landet, med alle dine kollegaer i vores andre DGV-byer. 


Vi har et tæt samarbejde mellem alle vores restauranter og vores administrationskontor, som ligger  i hjertet af Aarhus, her de binder de praktiske sløjfer på de udfordringer du måtte møde i hverdagen. 


På den måde får man gode tætte kollegaer og samtidig en løbende kontakt til den store organisation.


Se vores ledige stillinger 

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer. 

Både som fuldtidansatte, eller deltid som studiejob. Herunder kan du se vores ledige stillinger på tværs af vores restauranter. 
Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så vender vi tilbage til dig, 

hvis der opstår en ledig plads på holdet, som matcher dine kompetencer. 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Brødrene Koch

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?