Kom med ombord

Velkommen til vores medarbejderunivers. 

Læs med og lær Det Glade Vanvid bedre at kende. 

Velkommen hos Det Glade Vanvid

Vi ønsker at se vores gæster sænke skuldrene, når de går ind ad døren. Vi står på tæer for, at vores gæster kan læne sig tilbage og nyde aftenen over en smuk servering, hvor genkendelige råvarer overrasker i fire smagfulde serveringer. På Det glade Vanvid er der højt til loftet og god stemning, hvor nye bekendtskaber ofte opstår i vinbaren. Alt skal spille for at skabe de øjeblikke. Det er en helhedsoplevelse. En holdpræstation. Når dørene åbnes, står alle i teamet klar til at levere netop deres del. 

Skal du med ombord?

Se vores ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer. 

Både på fuldtid eller som et deltids studiejob. Herunder kan du se vores ledige stillinger på tværs af vores restauranter. 
Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så vender vi tilbage til dig, 

hvis der opstår en ledig plads på holdet, som matcher dine kompetencer. 


Vælg din by herunder.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Brødrene Koch 

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?