Velkommen til Det Glade Vanvid i OdenseVores nyeste skud på stammen i DGV-familien er den smukke restaurant i Vestergade, i centrum af Odense. Restauranten åbnede i august 2022 og ligger på 1. sal, på Vestergade nr.1.Herfra er der en skøn udsigt over gågaden i Odense centrum, det nye Albani torv og et lille kig til den flotte Sankt Albani kirke. Restauranten har en helt unik stilfuld og hyggelig atmosfære, hvor der i den grad er kælet for detaljen i indretningen.


Vi har opbygget et stærkt team med dygtige kokke, tjenere og opvaskere, der siden åbningen har budt velkommen til hundredevis af gæster hver uge. Sammen har vi skabt en enestående arbejdsplads, med godt sammenhold, højt tempo og masser af energi. Kom med ombord på holdet! 
Se vores ledige stillinger i
Vestergade 

 Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer til vores restaurant på Vestergade. 

Læs mere om vores ledige stillinger herunder, eller send os en uopfordret ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Opvasker til vores restaurant i Odense

Send din ansøgning her

Serveringspersonale til Odense

Send din ansøgning her

Uopfordret ansøgning

Send din ansøgning her

Kokkeelev til vores restaurant i Odense

Send din ansøgning her

Kok til vores restaurant i Odense

Send din ansøgning her

Velkommen ombord! 

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?