Velkommen til Det Glade Vanvid i København I Læderstræde, tæt på det smukke storkespringvand midt i København, ligger vores overdådige flagskibsrestaurant. 

Vi slog dørene op for de københavnske gæster i foråret 2021, og har siden da nydt at servicere hundredevis af gæster hver eneste uge. 


Restauranten byder på små private kroge til middage i tosomhed, og har samtidig plads til storslåede langborde under de gyldne lysekroner, hvor man kan fejre en festlig anledning i gode venners lag. Vores team af dygtige og dedikerede medarbejdere i Læderstræde, har et helt unikt sammenhold og et tårnhøjt tempo, hver eneste dag. Kom med ombord på holdet! 


Se vores ledige stillinger i Læderstræde 

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer til vores restaurant i Læderstræde. 

Læs mere om vores ledige stillinger herunder,  eller send os en uopfordret ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Restaurantchef til Det Glade Vanvid København

Send din ansøgning her

Køkkenchef til vores restaurant i København

Send din ansøgning her

Kokkeelev til vores restaurant i København

Send din ansøgning her

Serveringspersonale til vores restaurant i København

Send din ansøgning her

Uopfordret ansøgning

Send din ansøgning her

Opvasker til vores restaurant i København

Send din ansøgning her

Velkommen ombord

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?