Velkommen til Det Glade Vanvid i Aarhus Ved lystbådhavnen i Aarhus ligger vores første Det Glade Vanvid. 

Restauranten åbnede i 2008, og har siden da fået et par løft, men udgangspunktet vil altid være det samme: Den smukke udsigt til havnen og de flotte træskibe samt det gamle solide køkken som altid har været hjertet i restauranten og sendt udsøgt gastronomi og god stemning ud til de Aarhusianske gæster. 


Restauranten på Pakkerivej er fortsat en pulserende nerve i vores organisation, og det dygtige hold af kokke, tjenere, kokkeelever og opvaskere yder exceptionel service til over 600 gæster hver uge. 

Kom med ombord på holdet!

Se vores ledige stillinger på Pakkerivej 

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer til vores restaurant på havnen. Læs ere om vores ledige stillinger herunder, eller send os en uopfordret ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Køkkenchef til vores restaurant i Aarhus

Send din ansøgning her

Kok til vores restaurant i Aarhus

Send din ansøgning her

Fuldtids servering til vores restaurant i Århus

Send din ansøgning her

Kokkeelev til vores restaurant i Aarhus

Send din ansøgning her

Opvasker til vores restaurant i Aarhus

Send din ansøgning her

Serveringspersonale til vores restaurant i Aarhus

Send din ansøgning her

Brødrene Koch 

Det Glade Vanvid er etableret i 2008 på Pakkerivej i Aarhus af Brødrene Koch


Det Glade Vanvid er skabt med ønsket om at skabe den fuldendte restaurantoplevelse.

Alt skulle være fra øverste hylde, undtagen prisen – prisen skulle være imødekommenheden selv, akkurat ligesom stedets atmosfære og værter.


Udgangspunktet var klart, og er stadig omdrejningspunktet, for den oplevelse vi ønsker for vores gæster: Alt det, man ikke vil undvære, er der. Og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.


Glæden ved generøs og gæstfri gastronomi har vi fra Sønderjylland, hvor vi har rod.

Som børn hjalp vi til i marken og i køkkenet. Vi lærte at bruge alt fra dyret på bedste vis – ligesom vi har bestræbt os på det hver dag siden. 

Igennem vores samlet set 25 års erfaring på toprestauranter i ind- og udland, har vi forfinet metoder og teknikker og eksperimenteret med alverdens råvarer og smagskombinationer. 


Det Glade Vanvid er vores fortolkning af Social dining. En lyst til at skabe fælles madoplevelser, at indfri potentialet i hver enkelt råvare og forkæle alle sanser garneret med værtskab og fællesskab som rundt om bordet.   


Skal du med ombord?